Fiscaal

Het fiscaal duiden en optimaliseren van uw geldstromen; dat is de kern van onze adviesrol. Daarbij denken we ook mee over strategische beslissingen.

Het fiscaal-juridische speelveld is veelzijdig. Zo adviseren wij over alle belastingsoorten, zowel zakelijk als privé. Organiseren we de fiscale component van vastgoedtransacties en bedrijfsovernames. Stemmen we af met de Belastingdienst, waar nodig. En kunnen we uw salarisadministratie uit handen nemen. Bovendien hebben we een brede aangiftepraktijk, om u bij de compliance richting de Belastingdienst te ondersteunen. Maar we doen meer.

Wij zijn ons track record
Voor een goed beeld van Fox en Suurenbroek bekijkt u ons track record. Daar ziet u dat we ook contractonderhandelingen begeleiden, management buy-ins verzorgen en de step-up van aandelenbelangen regelen. Onder andere.

Vertrouwensbasis
Kortom, wij zijn ter zake kundig. Maar als cliënt wilt u ook een vertrouwensbasis. Dat begint met een persoonlijke kennismaking en daar nodigen we u graag voor uit. Neem contact op met ons secretariaat via 020 – 2442200 of office@foxsuurenbroek.nl.